Palkó!

Basszus, be kell mutatkoznom!

Világ életemben egy nagyon érdeklődő és nyitott ember voltam. Kiskoromban, mikor már kilegóztuk magunkat az öcsémmel elkezdtünk mind a ketten a zenével foglalkozni. Ott tanultam meg, hogy nem elég szeretni valamit, hanem muszáj jónak is lenni benne. Valamiért mindig is az volt bennem, ha valamit csinálsz, akkor azt a lehető legjobban, a legnagyobb odaadással tedd! Lett is egy fasza zenekarunk, amivel 800szor körbejártuk az országot olyan zenekarokkal, mint a Quimby vagy a Másfél vagy Nyers későbbi Belmondo. A legjobb, hogy a Magna Cum Laude volt a 96-os szigeten az előzenekarunk!!!

Általános iskolás koromban, amikor 6. osztályos voltam kiderült, hogy dyslexiaval, dysgraphiaval és dyscalculiával küszködök. Ez borzasztóan megnehezítette a tanulásomat. Valósággal végig szenvedtem azokat az éveket 6-os koromig. Ekkor Anyu kivett az iskolából és egy évre magántanuló lettem. Ezalatt az egy év alatt az összes dys-es szartól sikerült megszabadulnom iszonyú szenvedések árán! Bármikor képes vagyok erről órákig mesélni Neked. Később ebből írtam a szakdolgozatomat és úgy lettem egyetemi spanyoltanár, hogy korábban fel voltam mentve minden idegennyelv tanulása alól.

Spanyol.
A gitár mellett a másik szerelem. Argentínában éltem közel egy évet, ami k.rvára meghatározta az életemet. A nulláról kellett beilleszkednem egy számomra teljesen új társadalomba. Ott megtanultam, hogy bármi lehet belőled, ha kitartó vagy. Tényleg. Ez nem egy ócska kamu közhely! Nekem elhiheted. Olyan cégekben lettem később ügyvezető, amelyekről a dys-es kis Palkó sose álmodott volna. Ez az attitűd vitt végül oda, hogy a világ legjobb arcával, Szakival közösen megcsináljuk az i-GEN-t.

Hiszünk abban, hogy ezzel a felfogással, ezzel az odaadással olyan értéket tudunk teremteni, ami hiánypótló jelenleg a magyar pénzügyi piacon.

Ezer üdv.:
Palkó

U.I.: IDE klikkelve tudod lecsekkolni, hogy mikor, hol, mit csináltam az életemben.

iGEN - Czakó Pál (Palkó)
iGEN - Czakó Pál (Palkó)