Mi ez az egész?

Ez a legfontosabb kérdés. Persze. Annyi pénzügyi vállalkozás van a piacon, hogy közvetítőként dönteni arról, hogy kihez szerződj nehéz feladat.

Nyugi, segítünk!

Minden jelenlévő vállalkozás hasonlít kicsit a többire, de mégsem teljesen egyformák. A Magyar Nemzeti Bank irányelvei szerint működő cégekként mindenki rendelkezik a különféle bankok lakáshitel ajánlatait összehasonlító kalkulátorral, és ezen terméken a jutalékok is – marginális eltérésekkel – egyformák.

Pénzt szeretnél keresni. Ezért olvasod a bemutatkozó szövegünket, ugye? Helyes! 2020-as években erre akkor van a legnagyobb esélyed, ha…

Mindkét pont kapcsán jó helyen jársz itt nálunk, az i-gen-nél. Szemléletet, motivációt, szakmai támogatást nyújtunk Neked rendszeresen online és személyesen egyaránt. Tulajdonosként majd 30 évnyi pénzügyi szektoron belül szerzett tapasztalatot (Részletesen lásd a szakmai önéletrajzunkban!) hoztunk a saját barátságunkba, életünkbe, szenvedélyünkbe, amelyet i-gen-nek kereszteltünk. Írhatnék magunkról bármit, amit itt olvasva értelmezhetsz sokféleképp, ezért inkább azt javaslom:

Találkozzunk személyesen! Keress minket, egyeztetünk és megbeszélünk mindent!

Megismerni személyesen azokat, akikkel aztán évekig együtt fogsz élményeket gyűjteni az egyik legmeghatározóbb dolog a döntésed meghozatalában.

Nincs kialakult Ügyfélköröd, aki már visszajáróként Téged keres? Nincs okod aggodalomra. Az i-gen-ben magas minőségű, előszűrt leadekre (érdeklődő Ügyfél kontaktokra) is szert tehetsz, arra pedig meg tanítunk, hogyan legyenek majd később Ők a Te lojális Ügyfeleid! Kalkulátoraink, értékesítés támogató partner portálunk és mobil applikációnk minden tárgyalásodra elkísér, vezeti a kezed és a kommunikációs folyamatot a teljeskörű ajánlat sikeres zárásában.

„OK, értékesítettem. Mikor lesz jutalék?”

Az ÁEF-ünk szerint jártál el, az adott bank jutalékelszámolását követően mi kiállítjuk helyetted cégedre a jutalékszámlát és a teljesítési igazolást, amelyeket Te elfogadsz virtuálisan és már utalunk is!

Egyelőre ennyi! Tetszünk?

Te is nekünk! Nincs más hátra!

Mondj i-gent!

Keress minket MOST!