Az i-gen Ügyfelei felé közvetített legfontosabb értéke az, hogy mindenki a saját élethelyzetének, döntési preferenciáinak megfelelően, az aktuálisan elérhető legjobb ajánlatot kapja.

Ez így tudom, hogy elcsépelt szövegnek tűnik, de hidd el így dolgozunk. Minden többes pénzügyi közvetítőnek így kellene! Az élethelyzeted kapcsán, elképzelhető, hogy most indultál a nagybetűs életben, vagy épp más okból nem vagy pont a pályafutásod csúcsán. Ilyenkor hangsúlyos csak igazán, hogy a havi törlesztésekre mennyit tudsz fordítani, illetve hogy mennyire vagy a hitelszerződésed által kitéve az esetleges kamatkockázatnak. Azon leszünk hogy, ilyen helyzetben is – amikor elképzelhető, hogy nem minden bank tud ajánlatot adni Neked – megtaláljuk azt, aki minden szempontból kedvező feltételek mellett forráshoz juttat. Ha most megfogalmazódott benned, hogy „Nekem pont megy a szekér, van bőven megtakarításom, és magas jövedelmet tudok igazolni, így akkor nem is kell nekem segítség.” Dehogyisnem! Ha az általad kinézett ingatlan értéke, vagy más – számodra fontos – cél megvalósítása érdekében egy nagyobb összegre van szükséged, akkor – mivel bank és bank ugyanazon időben ugyanolyan termékre készített kalkulációi közt akár 2-3% os eltérés is lehet, az összes hitelfutamidő alatt visszafizetett összegek közt – a hitel méretének függvényében – akár több milliós eltérések is lehetnek. Nálad tehát az nem kérdés, hogy bármely bank szívesen meghitelezne-e, a kérdés az, hogy az adott piaci és árazási helyzetnek megfelelően mennyit tudunk Neked nyerni. Egy megfelelően kiválasztott hitel esetén könnyen elképzelhető, hogy a saját tőkéd nagyobb részét, érdemesnek tartod majd - kisebb részt önerőként felhasználva -, magadnál tartani, vagy akár befektetni.

Preferencia lehet, hogy szorít a fizetési határidő, így a leggyorsabb bank lesz a befutó, vagy az, hogy az adott bank fiókja mennyire megközelíthető Számodra, vagy épp a digitalizációban melyik képes lépést tartani a Te igényeiddel. Oldalakat írhatnánk erről és meggyőződésem, hogy még akkor sem érnénk a lista legvégére, hiszen ahány ember, annyi élethelyzet melyeket további hatványra emelnek a személyes szempontok. Nekünk tehát az a célunk, hogy a legpontosabban megismerjük a Te konkrét storydat, és a legjobb megoldást kiválasztva, úgy segítsünk Téged, hogy a velünk átélt jó élményt, barátaidnak továbbadd… a telefonszámunkkal együtt!

Hogyan tudsz a hitelkiváltással pénzt megtakarítani. Kattins ide.